Als ouder van een kind met een beperking loop je vaak op de tippen van je tenen. De balans vinden tussen zorg-werk-leven is een hele opdracht.
Praktisch, maar ook emotioneel. Want als je een kind met een beperking hebt, verloopt je toekomstbeeld anders dan verwacht. Dit doet verdriet, pijn en geeft een gevoel van onmacht en onzekerheid. De rest van je leven blijft je kind deze beperking houden.
Hoe kun je een beperking loslaten als je er elke dag mee te maken hebt? Of is het als ouder zoeken naar een manier om te (leren) leven met een ‘levend verlies’…

Deze webinar is niet alleen interessant voor ouders van een kind met een handicap, maar biedt ook buren, familie, vrienden, hulpverleners en anderen uit de omgeving van ouders van een kind met een handicap de kans om even in hun schoenen te gaan staan en stil te staan bij wat het betekent om ouder te zijn van een kind met een handicap. Heel wat stof tot nadenken en om na te praten en je emoties te delen met iedereen die bij jou en je kind betrokken is.
 

Je spreker:

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking gaat.

Wanneer: 

woensdag 1 februari 2023, om 13u30. 
(Past dit moment niet voor jou? Geen nood: na inschrijving kan je de replay bekijken tot 5 februari)

Praktisch:

Een webinar is een infomoment dat je kan volgen vanaf je eigen laptop, tablet of PC, van bij je thuis. De spreker zit voor een camera en wij zenden hun presentatie live uit. Als kijker ben je voor niemand zichtbaar of hoorbaar. 
Je moet niets installeren op je laptop of PC om het infomoment te kunnen volgen . Klikken op de link is voldoende om rechtstreeks mee te volgen. Dit is een privé link voor jou, gekoppeld aan je betaling. We bieden steeds een chatfunctie aan, waardoor je toch je vragen kan stellen aan de spreker(s) of andere kijkers.
Heb je nog vragen over hoe een webinar in zijn werk gaat? 
Lees dan op onze website even de meest gestelde vragen of neem contact met ons op. 

Inschrijven

Inschrijven kan je gemakkelijk door naar ons channel te surfen en je in te schrijven voor deze webinar of een van onze andere webinars.