Vacatures

 

UPC Duffel zoekt een verpleegkundige - sociotherapeut (Stemming 1)

Zoek je een organisatie waar je jezelf mag zijn en waar ook gezorgd wordt voor jouw ontwikkeling?

Dan heten we je graag welkom bij UPC Duffel. Onze verschillende afdelingen liggen verspreid over een groot, groen domein, elk gericht op een eigen doelgroep en specialisatie. Tóch is er veel samenwerking en samenhorigheid tussen de afdelingen onderling en met de ondersteunende diensten, wat voor een warme sfeer zorgt. Wij zetten mensen in hun kracht. Bij UPC Duffel geven medewerkers, patiënten en hun naasten mee invulling aan hun traject.


Als verpleegkundige - sociotherapeut kom je terecht op de universitaire afdeling, Stemming 1. Deze afdeling maakt deel uit van het zorgprogramma Stemmingsstoornissen en richt zich op volwassenen met een stemmingsproblematiek (depressieve stoornissen).

 

Wat ga je doen?

 • Je begeleidt het dagelijkse leven van de leefgroepen en volgt ook individuele patiënten op. Je hebt een (getraind) observerend oog waar je goed op weet te anticiperen.

 • Je neemt deel aan het teamoverleg waar jouw observaties en bevindingen bijdragen aan het behandelplan van de patiënt

 • Je moedigt de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de patiënten aan maar kan hier ook grenzen in aangeven

 • Je kan het hoofd koel houden indien je moet inspringen bij crisissituaties op de afdeling.

 

Wat breng je mee?

 • Je behaalde je diploma (en visum) in de verpleegkunde Het hebben van enige (stage-)-ervaringen binnen de geestelijke gezondheidszorg is een pluspunt, maar is geen must.

 • Je bent betrokken, kan je goed inleven en communiceert op een respectvolle manier. Daarnaast ben je enthousiast, flexibel, gericht op samenwerken en kan je relativeren.

 • Humor is voor jou een fijne uitlaatklep.

 

Wat hebben we te bieden?

 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur (80%-100%), met start op Stemming 1. Daarna wordt met jou gekeken op welke afdeling je zal werken. Hier hoort natuurlijk een verloningspakket (volgens IFIC- barema) bij met overname van de relevante werkervaring.
 • Je krijgt toegang tot Benefits@Work, met talloze interessante kortingen op reizen, media, mode,….
 • Daarnaast geven we maaltijdcheques, extra verlofdagen bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen en krijg je een gratis hospitalisatieverzekering, naast een attractiviteits- en eindejaarspremie.
 • UPC Duffel is vlot bereikbaar met fiets, trein en auto en heeft ook ruime parkeermogelijkheden. Daarnaast krijg je een vergoeding voor woon- werkverkeer met de auto of de fiets én wordt je openbaar vervoer terugbetaald.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je terecht bij Mies Mateusen - Zorgmanager via 015 30 46 83.

 

Solliciteer via de website