Ga naar de inhoud

Psyche e-learnings 

Psyche biedt je gratis interactieve e-learnings aan. Met deze e-learnings kun je eenvoudig je expertise vergroten. Bovendien volg je de e-learnings waar en wanneer jij dat wilt. Je volgt ze op eigen tempo, thuis of op het werk. Doorloop je een volledige module, dan krijg je na het slagen voor de kennistest een certificaat van deelname. De e-learnings blijven bovendien ook achteraf te bekijken. 

Twijfel jij nog of je een e-learning wilt volgen? Bekijk zeker het nieuwsbericht dat we schreven over e-learnings. Daar sommen we kort de voordelen op voor jou en je organisatie 

Wil je met je volledige organisatie gebruik maken van de e-learnings? Dat kan. 

EVENEENS IN ONS AANBOD
placeholder

Patiëntenrechten

Als zorgverlener ben je bekend met de wet op de patiëntenrechten. Maar weet jij wat de wet precies inhoudt? Ken je de acht patiëntenrechten? Weet je hoe je de wetgeving dagelijks toepast?

Met de gratis e-learning ‘De wet op de patiëntenrechten’ kan je je snel weer bijscholen. Stapsgewijs nemen we je mee in de wetgeving en wat deze voor jou, als zorgprofessional, kan betekenen. Met vragen, praktijkvoorbeelden en casussen brengen we de wet tot leven.

Ontdek het hier
placeholder

OOGG

De onafhankelijke ombudsdienst geestelijke gezondheidszorg (OOGG) bedient bijna alle organisaties in de geestelijke gezondheidszorg. Een ombudsdienst behandelt vragen en klachten over patiëntenrechten.  

Ben jij benieuwd naar wat de ombudsdienst voor jou en je patiënten kan betekenen? Je ontdekt het in onze gratis e-learning.

Ontdek het hier
steunfiguren

Steunfiguren

Ontdek de rol van de vertrouwenspersoon en de vertegenwoordiger. Leer wat ze precies doen en hoe ze worden aangesteld. We staan ook stil bij de meerwaarde van deze steunfiguren voor jou als zorgverlener.

Na het doorlopen van deze modules krijg je enkele uitdagende casussen om je kennis te versterken.

Ontdek het hier
placeholder

Kwartiermaken

Kwartiermaken is een omvattende mindset, methodiek en praktijk.  

In deze e-learning maak je kennis met deze benadering. Je leert over de kernbegrippen, de basishouding, soorten kwartiermaken en ontdekt inspirerende praktijken in deze gratis e-learning. We inspireren jou om hiermee aan de slag te gaan! 

ontdek het hier