Nieuws

 

Wil jij jezelf, je team of je organisatie professionaliseren? Dan zijn de e-learnings van Psyche iets voor jou. Met deze e-learnings kun je eenvoudig je expertise vergroten over thema’s die relevant zijn voor jouw rol in de geestelijke gezondheidszorg. We zetten even alle voordelen voor jou op een rijtje:

  • Maak met je volledige organisatie eenvoudig gebruik van de e-learnings. Je kan de e-learning ook linken met je eigen platform. Dat kan op voorwaarde dat je platform een Learning Management System (LMS) is en dat het Scorm 1.2, Scorm 2004 of LTI 1.1 ondersteunt. Je kan de e-learnings deel laten uitmaken van je eigen opleidingsbeleid. Bovendien kun je ook opvolgen wie van je medewerkers heeft deelgenomen aan de e-learning. Neem zeker contact met ons op als je deze optie verder wilt bespreken. Vind je je organisatie niet terug op de registratiepagina en wil je hier graag in voorkomen, laat dat ons dan zeker weten via e-learning@psyche.be.
  • De e-learnings zijn gemaakt op maat van jouw noden. Bij de keuze voor thema’s van e-learnings houden we rekening met jullie vragen en noden. Waarover wil je bijleren? Wat is voor jou de essentie bij de uitoefening van je job? Wat moet je zeker weten over patiëntenrechten en de ombudsdienst? Deze en andere vragen toetsten we af bij een aantal sleutelfiguren in ambulante en residentiële settings. Zo zorgen we voor e-learnings op maat van jou, de zorgverlener. In de toekomst zullen we altijd zo werken.
  • Flexibiliteit is een sleutelwoord voor ons. Jij zit aan het stuur. De e-learnings zijn 24/7 beschikbaar op je telefoon of computer. Je volgt ze op je eigen tempo, thuis of op het werk.
  • Je krijgt een certificaat van deelname als je een e-learning volledig doorloopt. Handig om tegemoet te komen aan de vereisten van de recente kwaliteitswet. 

 

In de eerste twee e-learnings gaan we in op patiëntenrechten en de werking van de ombudsdienst. In de interactieve leermodules fris je je basiskennis op. Vragen en casussen helpen je om pittige situaties met vertrouwen tegemoet te gaan. Ga al meteen van start met deze e-learnings.

 

Wil je in de toekomst graag op de hoogte blijven van het aanbod, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief Psyche Post!