Nieuws

Met Vreemdgaan-Wisselleren willen we intersectorale hulpverleners uit het brede zorglandschap de kans bieden om van elkaar te leren. We moedigen organisaties aan om letterlijk de deuren open te zetten en hun aanbod kenbaar te maken in de vorm van een vacature.

We zijn op een missie om een gevarieerde reeks intersectorale 'vacatures' te creëren en hebben daarvoor gastorganisaties nodig, zoals die van jou. Of je nu werkt met kinderen, jongeren, (jong)volwassenen of ouderen binnen het brede zorglandschap in Vlaanderen, als je bereid bent om je organisatie, werkwijzen, leefgroep, of iets anders, open te stellen voor deelnemers aan Vreemdgaan-Wisselleren, dan horen we graag van jou! 

Registreer je vandaag nog als gastorganisatie voor Vreemdgaan-Wisselleren 2023-2024 en laat ons weten welke inspirerende vacature(s) je in gedachten hebt. Hierbij heb je volledige vrijheid om de duur, het aantal deelnemers en andere details te bepalen.

REGISTREER JE NU ALS GASTORGANISATIE VOOR  VREEMDGAAN-WISSELLEREN 
Het aanmaken van vacatures is mogelijk tot 26 januari 2024! 

Mocht je meer informatie willen, bezoek dan onze website of neem contact op met de provinciale beheerder. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in dit avontuur.